ALBEC Service

Apa filtrata inteligent!

Tuesday, 09 Aug 2022

Filtre de apa

E-mail Print PDF

filtru de apaFILTRE DE APA CU REGENERARE AUTOMATA

Aceste tipuri de sisteme de filtrare sunt automate, actionate electric si programabile dupa timp.
Mediul de filtrare din sisteme poate fi Carbune Granular Activat (GAC), Birm sau Aquamandix.

GAC - mediul de filtrare folosit pentru corectarea parametrilor de Gust, Miros si Culoare, Turbiditate precum si a elimina : Clor liber , Trihalometani , Cloroform , Insecticide , Ierbicide , Hidrocarburi aromatice polinucleare , Substante organice volatile , si sute de alti contaminanti ce pot fi prezenti in apa.

BIRM - mediul de filtrare utilizat pentru inlaturarea Fierului si Manganului din apa. BIRMUL actioneaza ca un catalizator intre oxigen si fierul dizolvat in apa producand hidroxid feric care precipita si poate fi filtrat.
Caracteristicile fizice ale BIRMULUI asigura un excelent sistem de filtrare, care este usor de curatat prin spalare inversa.
Acest mediu este foarte avantajos din punct de vedere economic, in comparatie cu alte metode folosite pentru dizolvarea fierului din apa.

  • rezistenta in timp a materialelor cu care vine in contact
  • performant la temperaturi scazute

Birmul nu necesita produse chimice pentru regenerare.

filtru de apa2AQUAMANDIX - mediul de filtrare utilizat pentru inlaturarea Fierului si Manganului din apa. MANDIXUL actioneaza ca un catalizator intre oxigen si fierul dizolvat in apa producand hidroxid feric care precipita si poate fi filtrat.
Caracteristicile fizice ale MANDIXULUI asigura un excelent sistem de filtrare, care este usor de curatat prin spalare inversa.
Acest mediu este foarte avantajos din punct de vedere economic, in comparatie cu alte metode folosite pentru dizolvarea fierului din apa. Alte avantaje ale sistemului cu MANDIX sunt:

  • rezistenta in timp a materialelor cu care vine in contact
  • performant la temperaturi scazute
  • nu necesita produse chimice pentru regenerare
  • nu este conditionat de PH apei

Aceste medii de filtrare nu necesita consumabile, durata de viata in conditii normale de functionare, variaza de la caz la caz, in functie de natura si cantitatea elementelor chimice care se gasesc in apa. Ele sunt proiectate sa functioneze in parametrii normali, cel putin 4-5 ani.

 In functie de destinatie si consum, aceste filtre sunt disponibile in mai multe variante. Ele pot fi folosite pentru uz rezidential sau pentru uz industrial. Deasemenea unde exista o cerinta permanenta de apa, se pot monta mai multe filtre, fiind programate sa functioneze alternativ.

IMPORTANT! Se recomanda ca alegerea filtrului sa se faca pe baza unui buletin de analiza a apei.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.gov.ro

Filtre de apa - Dedurizatoare - Osmoza inversa - Lampa UV - Tratare apa - Filtre de sedimente

Tratarea apei - Promotie
Follow Us